Patounis Green Olive Saippua

Vihreä oliivisaippua on tuoksuton, vegaaninen ja valmistettu oliivipomanceöljystä joka sisältää oliiviklorofylliä. Siksi saippua on vihreä, kun se on tuore, joten siitä johtuu nimi vihreä oliiviöljysaippua. Väri kuitenkin haalistuu ulkokerroksessa saippuan kuivuessa ja kypsyessä.

Tätä saippuaa pidetään täydellisenä puhdistusaineena, samalla kun se on ystävällinen iholle. Se on erinomainen puhdistusaine päästä varpaisiin kaiken ikäisille.

Patounis on kreikan vanhin saippuan valmistaja, tuotanto on ollut käynnissä jo 1850 luvulta saakka. Patounis Valmistaa saippuaa käsityönä käyttämällä vain perinteisen saippuanvalmistuksen perusraaka-ainetta ilman lisäaineita. Eli luonnolliset öljyt, natriumhydroksidi, luonnollinen merisuola ja vesi.

Perinteisesti tällainen saippua kattaisi kaikki puhdistus- ja puhdistustarpeet. Se oli myös tunnettu desinfiointi- ja parantamisominaisuuksistaan, ja sitä käytettiin monissa hoitosovelluksissa, kuten: ihottuman hoito, aknen hallinta, makuuhaavojen ehkäisy, ihon kuntoutus ortopedisen kipsin poistamisen jälkeen, hammasproteesien puhdistus,

Koko saippuavalikoima sopii vegaaneille


6,90 €
Luo kotisivut ilmaiseksi!